Μια πληθώρα δημιουργικών υπηρεσιών ικανοποιεί κάθε εταιρική ανάγκη


Το Όραμά μας

Σε μια εποχή που το ψηφιακό αποτύπωμα εξελίσσεται σε ασφαλές διαβατήριο επιχειρηματικής επιβίωσης και ανάπτυξης, αναλαμβάνουμε να το δημιουργήσουμε, χτίζοντας μια ολοκληρωμένη ψηφιακή ταυτότητα.

Έργο μας η παραγωγή ενός υψηλής αξίας χαρτοφυλακίου περιεχομένου, με πρωτότυπα κείμενα, φωτογραφίες, videos και infographics, το οποίο δημιουργούμε με τον πιο στοχευμένο και ολοκληρωμένο τρόπο. Δημιουργώντας την «εικόνα σας στον κόσμο».

Σήμερα, που αλλάζει ο τρόπος με τον οποίο το κοινό αποδέχεται και αντιδρά στα εταιρικά μηνύματα, στη CIA ξέρουμε πώς να μετατρέψουμε την αλλαγή αυτή σε πλεονέκτημα.

Μπροστά σε ένα νέο μοντέλο ανάπτυξης χωρίς σύνορα, όταν πολυετή εταιρικά εγχειρήματα καταρρέουν και νέα αναδύονται, η CIA βοηθά τον επιχειρηματία να αποκτήσει την κατάλληλη ψηφιακή θέση στο παγκόσμιο οικοσύστημα.

Τι κάνουμε

Από μικρά κείμενα για τα social media μέχρι feature stories, αναλύσεις, ρεπορτάζ και συνεντεύξεις, βάζουμε την υπογραφή μας σε ολοκληρωμένες καμπάνιες που έχουν ψηφιακό εκτόπισμα και μιλάνε στην «καρδιά» της αγοράς για εσάς.

  • Διαμορφώνουμε το αύριο κάθε επιχείρησης, προσφέροντας εξατομικευμένες υπηρεσίες αποκλειστικού και premium περιεχομένου (κείμενα, φωτογραφίες, videos και infographics).
  • Δημιουργούμε από το μηδέν μια συνολική ψηφιακή κουλτούρα.
  • Εμπλουτίζουμε το εταιρικό χαρτοφυλάκιο με ψηφιακές λειτουργίες που δημιουργούν ένα ισχυρό επιχειρηματικό οικοσύστημα.
  • Δημιουργούμε την εταιρική «μνήμη» και στηρίζουμε τη θέση, την άποψη μιας εταιρείας προς το κοινό.
  • Αξιοποιούμε όλες τις ψηφιακές δυνατότητες μιας επιχείρησης και αναδεικνύουμε νέες digital επιλογές.

Ο Στόχος μας

Να δημιουργήσουμε αυτό που λείπει σήμερα από τη χώρα: μια ιστορία επιτυχίας.