Μια δυνατή ομάδα

Εδώ και 20 χρόνια, γράφουμε τις δικές μας ιστορίες, παράγοντας περιεχόμενο για κάθε αναγνωστικό κοινό, από τη θέση του δημοσιογράφου, μέσα από εφημερίδες, ιστοσελίδες ενημέρωσης, blogs, ραδιόφωνα και τηλεοράσεις. Μια δεμένη ομάδα δημοσιογράφων και ένα δίκτυο εξειδικευμένων συνεργατών, σε κάθε τομέα οικονομικής και κοινωνικής δραστηριότητας, δημιουργούν ψηφιακή υπεραξία για την επιχείρηση, εκσυγχρονίζοντας τον πυρήνα της και δημιουργώντας μετρήσιμα αποτελέσματα. Με την CIA ενεργοποιούμε την εμπειρία μας από τον χώρο της δημοσιογραφίας, της επικοινωνίας, της παραγωγής περιεχομένου και των Μέσων Ενημέρωσης, για να πούμε την πιο δυνατή ιστορία για κάθε επιχείρηση. Να πούμε την εταιρική αλήθεια σας.

 

Βασίλης Μουστάκας

Founder, Managing Director

Δημοσιογράφος, με πάνω από 20 χρόνια επαγγελματικής πορείας. Ξεκίνησα από το ρεπορτάζ και την παραγωγή στον τηλεοπτικό σταθμό «ΑΝΤ1» (1994-1995), ενώ στη συνέχεια μεταπήδησα στην έντυπη δημοσιογραφία, διατελώντας συντάκτης ύλης επί σειρά ετών (1996-2009) σε εφημερίδες («Έθνος», «Εξουσία», «Ελεύθερος Τύπος»). Το 2009 αναλαμβάνω αρχισυντάκτης ύλης στην οικονομική εφημερίδα «Κεφάλαιο», αποχωρώντας στο τέλος του 2014 για να αξιοποιήσω τις γνώσεις μου στα ηλεκτρονικά Μέσα και τα portals.

Μετά από πολυετή σκέψη και μελέτη, σε συνεργασία με τους στενούς φίλους και συναδέλφους, Δημήτρη Μαλλά και Νατάσα Φραγκούλη, αποφασίζουμε να κάνουμε το μεγάλο βήμα και το Μάιο του 2016 προχωράμε στη δημιουργία της Content Intelligence Agency. Από τότε νοιώθουμε όλο και πιο ευτυχισμένοι που τολμήσαμε και δικαιωνόμαστε καθημερινά για την επιλογή μας.

Δημήτρης Μαλλάς

Business Development

Ασκώ τη δημοσιογραφία τα τελευταία 24 χρόνια, με εξειδίκευση στο ρεπορτάζ που αφορά την αγορά των ψηφιακών τεχνολογιών, ενώ παρακολουθώ τομείς όπως είναι οι ψηφιακές συναλλαγές, αλλά και ο τουρισμός. Συνεργάζομαι με το CNN.gr και πολλά άλλα Μέσα Ενημέρωσης, όπως το newsbomb.gr, το deasy.gr και η Οικονομική Επιθεώρηση.

Η εμπειρία και η συνεχής παρακολούθηση των εξελίξεων εγγυάται την ποιότητα όσον αφορά την παραγωγή εξειδικευμένου περιεχομένου, ιδίως στους τομείς που παρακολουθώ. Ακόμη, τα τελευταία χρόνια έχω κληθεί να συνεπικουρήσω στην οργάνωση και την παρουσίαση πολλών συνεδρίων και ημερίδων, με έμφαση στο χώρο της τεχνολογίας, των startups και του fintech.

Νατάσα Φραγκούλη

Story Telling

Έχοντας ξεπεράσει τα 20 χρόνια σταδιοδρομίας στον χώρο της οικονομικής δημοσιογραφίας, την τελευταία δεκαετία ασχολούμαι με το ρεπορτάζ του κλάδου των Τηλεπικοινωνιών, της Πληροφορικής και της Τεχνολογίας. Σήμερα έχω την ευθύνη της ιστοσελίδας του Συνδέσμου Επιχειρήσεων Πληροφορικής και Επικοινωνιών (www.sepe.gr), ενώ παρακολουθώ εντατικά την αγροτική τεχνολογία και τον ψηφιακό μετασχηματισμό της πρωτογενούς παραγωγής. Παράλληλα, διαθέτω σημαντική εμπειρία στο χώρο του digital marketing, ως κειμενογράφος και story teller.

Στην επαγγελματική μου πορεία έχω ασχοληθεί με τη συγγραφή σεναρίων για ντοκιμαντέρ, με συμμετοχές σε ελληνικά και διεθνή φεστιβάλ, ενώ υπήρξα και εξωτερική συνεργάτης οικονομικών υπουργείων, με αντικείμενο την επιμέλεια ιστοσελίδων και την παροχή συμβουλών σε θέματα digital marketing.